Despre Sidoflux Systems


Profil

           Firma noastră, Sidoflux Systems, a fost înființată în luna iunie 2017 prin comasarea experienței de peste 15 ani a fondatorilor săi în domeniul automatizarilor industriale. Putem oferi instalații de automatizare și control proces pentru toate ramurile industriale. 
           În acest moment, datorită experienței echipei de ingineri și tehnicieni, vă putem oferi atât cea mai bună soluție din punct de vedere tehnic, de la proiectare la punere în funcțiune, cât și un suport prompt și de calitate constând în consultanță, service și întreținere, toate acestea la un preț avantajos.


Misiune

           Preocuparea inițială a fost aceea de a oferi servicii de proiectare și execuție la cele mai inalte standarde de calitate, ulterior începând și promovarea unor game de produse testate și optimizate în fluxul de producție care reflectă cel mai bine raportul “Calitate / Preț”.
          Ne propunem extinderea gamei de produse pe care le executăm în serie standard, obținerea unei producții cât mai optimizate și automatizate și minimizarea greșelilor și defectelor de montaj prin aplicarea unui control strict al calității.
           Ca firmă tânără, dornică de afirmare, dorim să obținem cât mai multe realizări cu forțe proprii și dorim să oferim tuturor partenerilor noștri servicii profesionale și calitate excepțională la costuri optime.


Produse

Controller dozare - Programator pentru controlul dozării materiilor prime în industria alimentară. - Video
Programator pentru controlul dozării materiilor prime


Dozator mixer apă - Dozatorul este destinat utilizării în mediul industrial în aplicaţii de dozare a unei cantităţi de apă la o temperatură dorită.
Dozator mixer apă

Cântare de flux Wegarex - Utilaje industriale folosite pentru verificarea greutății finale a produselor. Asigură controlul calității la capătul liniilor de producție.
Cântare de flux Wegarex - checkweigher

Servicii


  • Concepție și proiectare electrică WSCAD
  • Execuție tablouri electrice de automatizare
  • Montaj și punere în funcțiune instalații de automatizare, utilaje automate și linii de fabricație
  • Programare - PLC, HMI, Motion - Siemens, Delta Electronics, Omron, Phoenix-Contact, Eaton.
  • Service

Contact


Adresa: Theodor Pallady,nr.287,sector 3,Bucuresti Vezi harta
Telefon: +40 728 305 274 sau +40 735 485 182
Program: Luni-Vineri 09:00-17:00
Social media: Facebook.com/sidoflux
Mail: office[@]sidoflux.ro
Site: www.sidoflux.ro